‘Ben mehdiyim’ diyen kadın canlı yayını karıştırdı!

“Ben Mehdiyim” diyerek canlı yayına çıkan kadının İslamiyet hakkındaki yorumları olay çıkardı. Kendine mehdi diyen kadın ile Sevda Türküsev hakkında çok sert tartışmalar yaşandı.

YouTube video

Uçankuş TV’de Canlı Masa programına katılan Gökçen isimli kadın, “Ben Mehdiyim” diyerek İslamiyet hakkındaki yorumları canlı yayında olay çıkardı. Sevda Türküsev’in sert sözleri sonrasında karşılık veren Gökçen isimli kadın daha sonra programdan kovuldu.

Tartışma “Ben mehdiyim” diyerek Youtube üzerinden videolar paylaşan kadının, “İslam’ın yaşanışı cahiliye adetleridir” demesi tepki topladı. Sözlerinin devamında da kadınların İslam’da olmamasına rağmen zorla kapatıldığını savundu.

Bu sözlere tepki gösteren Sevda Türküsev, “Cahiliye adetlerinden bahsediyorsunuz cahilce konuşuyorsunuz” dedi.

İkili arasında bu sözlerden sonra kavga çıktı. Türküsev, “Haddini bil” derken, Gökçen isimli kadın da “mahkemeye ver” dedi. İkilinin kavgası bitmeyince programa ara verildi dönüşte de “Mehdi” iddiasıyla ortaya çıkan kadın stüdyodaki yerinde yer almadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.