Ben Fero’dan sahnede asker selamı

Ünlü rapçi Ben Fero, Antalya’nın Alanya ilçesinde verdiği konserinde önce şınav çekti, sonra asker selamı verdi. Sevilen şarkılarını ardı ardına seslendiren Ben Fero yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Alanya’nın Alanya ilçesinde sahneye çıkan rap sanatçısı Ben Fero’nun konserine, müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 bin kişinin doldurduğu mekanda Ben Fero konserine, popüler şarkısı ‘3-2-1’ ile çıktı.

Şarkılarının yanı sıra sahne performansıyla da dikkat çeken Ben Fero, 3-2-1 şarkısı sırasında asker selamı da verdi. Ben Fero bir diğer şarkı arasında ise sahnede şınav çekti. Sevilen şarkılarını ardı ardına seslendiren Ben Fero yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Ben Fero: Hayırdır lan vatan mı sattık?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.