Ben Fero, paylaştığı eski bir fotoğrafıyla sosyal medyada olay yarattı

Rap müziğinin yükselen isimlerinden biri olan ‘Ben Fero’ paylaştığı eski bir fotoğrafıyla sosyal medyada olay yarattı.

Rap dünyasına hızlı bir giriş yaparak adından söz ettirmeyi başaran ‘Ben Fero’, şimdilerde adından sık sık söz ettiriyor. ‘3,2,1’, ‘Babafingo’, ‘Demet Akalın’ gibi şarkılarıyla popüler olmayı başaran rapçi, kazıtılmış saçları ve kaslı vücuduyla da dinleyicileri tarafından tanınmıştı. Şarkılarını heceleme şeklinde söylemesi, kendine has tarzı ve tavırlarıyla herkesin dikkatini üzerine çeken Ben Fero, eski haliyle de herkes tarafından merak ediliyordu.

Paylaşımı şoke etti!

Ünlü rapçi, takipçilerinin merakını giderdi ve eski fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Şimdiki halinden daha kaslı ve daha kilolu olduğu görülen Ben Fero, takipçilerini bir hayli şaşırttı. Instastory’den paylaştığı fotoğrafa da, “Ne ara sızdı ulan bu. Büyük boy Ben Fero” notunu düştü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.