“Ben Challenger Meşrebim” sezonu açıyor

Yıllardır seyircisini kahkahaya boğan Uğur Uludağ “Ben Challenger Meşrebim” ile güldürmeye devam ediyor. Uludağ, 2 perdelik müzikli gösterisiyle 18 Ekim Perşembe günü Caddebostan Kültür Merkezi, 30 Ekim Salı günü de Akatlar Kültür Merkezi’nde izleyenleri eğlenceli bir yolculuğa çıkaracak.

Birbirinden eğlenceli tiyatro oyunları yazan ve yöneten Uğur Uludağ “Ben Challenger Meşrebim” ile güldürmeye geliyor.

Tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda Uludağ, fonda babasının resmettiği ultrason resmi önünde, Malatya’dan Los Angeles’a uzanan kahkahalı ve fena halde anormal hikayesiyle, çok güldürüyor.

Nevada Çölü’nün ortasında başına gelenlerle, Malatya’da teknolojiye kafa tutma hikayeleri ise kahkaha tufanı yaşatacak!

Sürpriz finaliyle seyirciyi mest eden oyunun müziklerini ünlü radyocu ve iletişimci Levent Erim hazırlayıp çalıyor.

“Ben Challenger Meşrebim” 18 Ekim Perşembe günü 20:30’da Caddebostan Kültür Merkezi, 30 Ekim Salı günü de Akatlar Kültür Merkezi’nde.

Biletler: mobilet.com’da!

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 Caddebostan / İstanbul

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.