Bella Şans “Bir Aşk istiyorum”

“Bir Aşk istiyorum” adlı ilk çalışmasını yayınlayan ve çarpıcı tarzıyla dikkat çeken Bella Şans şarkısına ve klibine gelen olumlu tepkilerle cesaretlendi.

Avrupai bir tarzı olduğuna dair yorumlar alan Bella Şans, özellikle rap müziğin gölgesinde kalan pop müziğe yeni bir soluk kazandırmaya çalıştığını dile getirdi.

İlk çalışması için bir yılı aşkın süre çalışan Bella Şans, “Adım Bella ve müzik dünyasının kötü seslerine ve kötü şarkılara bela olmaya geldim. Kendi söz ve müziklerimi kendim yapıyorum ve bu konuda iddialıyım. Soyadım Şans ve pop dünyasına şans getireceğime inanıyorum” dedi.

Slogan olmaya aday sözlere sahip olan “Bir Aşk İstiyorum” şarkısının müzik otoritelerinden iyi not aldığını söyleyen Bella Şans bundan sonra tüm çalışmalarında aynı havayı yakalamak istiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.