Bella Hadid ve Gigi Hadid tamamen çıplak poz Verdi

Ünlü model kardeşlerin çıplak pozları hayranlarını rahatsız etti!

Moda dünyasının son dönemdeki en gözde iki modeli Bella Hadid ve Gigi Hadid, Vogue dergisinin İngiltere edisyonu için objektif karşısına geçti. İki kardeşin çıplak pozu ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Derginin yeni sayısı için Steven Meisel’in objektifine poz veren Bella ve Gigi Hadid’in hayranları, iki kardeşin fotoğraftaki görüntüsünden “aşırı derecede rahatsız” olduklarını belirtti.

blank

Fotoğraflar basına yansır yansımaz, sosyal medyada görüşlerini belirten hayranları, fotoğrafın aşırı şekilde photoshop’landığını özellikle de Bella Hadid’in tanınmaz hale geldiğini belirtti. Bir kullanıcı “O gerçekten Bella Hadid mi, emin miyiz?” diye yazarken bir başkası da Bella Hadid’in kendisi gibi görünmediğini belirtti. Birçok kullanıcı Gigi ve Bella Hadid’in bu pozunda yapılan aşırı photoshop uygulaması yüzünden büyük rahatsızlık duyduklarını vurgularken, ünlü dedikodu yazarı Perez Hilton da “Hadid kardeşler yeni Kardashian kardeşler” yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.