Belediye Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşim Toplantısını Yaptı

İnegöl Belediye Meclisi, 2022 yılı Mayıs ayı 5. Olağan 2. Birleşim Toplantısı Çarşamba günü gerçekleştirildi.

İnegöl Belediye Meclisi, 2022 yılı Mayıs ayı 5. Olağan 2. Birleşim Toplantısında tek madde için bir araya geldi. 2021 Yılı Bütçe Kesin Hesabı Ve Taşınır Kesin Hesabının görüşüldüğü meclis toplantısı, Meclis Başkanvekili Erdal Akkaya Başkanlığında gerçekleştirildi.

Çarşamba günü 14.30’da Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan Meclis Salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısında, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün meclise sunduğu 2021 Yılı Bütçe Kesin Hesabı Ve Taşınır Kesin Hesabı masaya yatırıldı. Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Abdullah Akşeker tarafından okundu. Daha sonra parti grupları adına grup sözcüleri görüşlerini belirten konuşmalar yaptı. Mecliste yapılan oylamada, 2021 Yılı Bütçe Kesin Hesabı Ve Taşınır Kesin Hesabı AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin evet, İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ret oyları ile oy çokluğu ile kabul edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.