Belediye Başkanları Van’da

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP’nin Van’da düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Türkiye’deki CHP’li belediye başkanları, üç gün süren “Belediye Başkanları Çalıştayı” kapsamında Van’da bir araya geldi. Çalıştaya katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Van’ın Edremit İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 248 il-ilçe belediye başkanı çalıştaya katıldı. “Geliyor Gelmekte Olan” ve “Bizim Belediye Başkanları Van’da” sloganlarıyla düzenlenen çalıştayın ana gündem maddesi ise yaklaşan genel seçimler oldu.

Van’da düzenlenen çalıştay öncesi belediye başkanları, Van’ın 13 ilçesinde sahaya çıktı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, beraberinde ki 26 belediye başkanı ile Van’ın Edremit ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye başkanları vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlattı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.