Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan İlçe Jandarma Komutanlığı’na Ziyaret

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 14 Haziran 2022 Cuma günü saat 10.30’da İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner ve Ersin Kaçar yer aldı.

İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. İstanbul Erdoğan, tarafından karşılanan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Şan ve şeref dolu mazisiyle milletimizin huzuru ve güvenliği için fedakârca görev yapan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 183. yıl dönümünü kutluyor, görevini başarıyla sürdüren değerli Jandarma mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” diyerek hediye takdiminde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. İstanbul Erdoğan ise milletimizin huzuru ve güvenliği için her zaman görevde olduklarını belirtip, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner ve Ersin Kaçar’a ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.