Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Atatürkçü Düşünce Derneği Kuruluşunun 33. Yılı Sebebiyle Lerzan Baykal’ı Ziyaret Eti

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 19 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 11.30’da Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Kuruluşunun 33. yıl dönümü sebebiyle, Atatürkçü Düşünce Derneği Malkara Şubesi Başkanı Lerzan Baykal ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Nevzat Ulu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Belediye Meclis Üyeleri Gökhan Doğan ve Nuran Başkütük yer aldı.

19 Mayıs 1989 tarihinde kurulan Atatürkçü Düşünce Derneği kuruluşunun 33. yılı dolayısıyla Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Atatürkçü Düşünce Derneği Malkara Şubesi Başkanı Lerzan Baykal’a hediye takdim ederek Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kuruluşunun 33. yılını kutlayıp, çalışmalarında başarılar diledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Malkara Şubesi Başkanı Lerzan Baykal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve beraberindekilere gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için teşekkür ettiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.