Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 5. Bilim ve Bahar Şenliği Etkinliğine Katılım Sağladı

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 11.30’da 5. Bilim ve Bahar Şenliği kapsamında Mustafa Uysal Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinliğe katılım sağladı.

Mustafa Uysal Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, İsmail Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Siyasi Parti Başkanları ile Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Uysal Madencilik Sahibi Cengiz Uysal, TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı ve Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi Başkanı Aynur Çeşmeliler, öğrenciler ve veliler yer aldı.

5. Bilim ve Bahar Şenliği açılış konuşmasını gerçekleştiren Mustafa Uysal Ortaokulu Müdürü Özgür Çetin misafirleri selamlayarak, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Yapılan Halk Oyunları gösterisinin ardından Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekiler 5. Bilim ve Bahar Şenliği etkinliğinin açılışını gerçekleştirip, Mustafa Uysal Ortaokulu öğrencilerinin tasarlamış olduğu birbirinden değerli bilimsel projeleri inceleyerek ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Mustafa Uysal Ortaokulu Müdürü Özgür Çetin ilgi ve alakalarından dolayı Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel’e, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

5. Bilim ve Bahar Şenliği etkinliği müzik dinletisi, sürpriz aktiviteler, oyunlar ve verilen ikramların ardından son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.