Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya Malkara Halk Eğitim Merkezi’nin Yıl Sonu Sergisinin Açılışına Katıldı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u temsilen Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, 31 Mayıs 2022 Salı günü saat 17.30’da Belediye Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Malkara Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisinin açılışına katıldı.

Yıl sonu sergisinin açılışına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara İlçe Jandarma Komutanı İsmail Erdoğan, Malkara İlçe Emniyet Müdürü İsa Karasu, Siyasi Parti Başkanları ve Temsilcileri, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, kursiyerler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Malkara Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği yıl sonu sergisinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan ve Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak Yıl Sonu Sergi açılışı gerçekleştirildi.

Yıl sonu sergisinde, Malkara Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yıl içerisinde yapmış olduğu el işi çalışmalar sergilendi.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, protokol üyeleri ile birlikte sergiyi gezerek kursiyerlerin yapmış oldukları el işlerini incelediler. Sergi bölümü gezildikten sonra Belediye Düğün Salonu’nun açık bölümünde Halk Oyunları gösterisini izlediler.

Gerçekleştirilen Halk Oyunları gösterisi ve verilen ikramların ardından açılış programı son buldu.

Malkara Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Yıl Sonu Sergisi 2 Haziran 2022 Perşembe akşamına açık olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.