Belçim Bilgin’den Beren Saat iddialarına cevap!

Ünlü oyuncu Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun evliliğinin üstünde bir süredir kara bulutlar dolaşıyor. Doğulu ile boşanacakları iddia edilen Saat, geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde ünlü Fransız DJ Maga ile görüntüleri ortaya çıktı. İddiaya göre, ikiliyi Belçim Bilgin tanıştırdı. Ünlü oyuncu çıkan iddialara yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Beren Saat ile 5,5 yıl önce nikah masasına oturduğu Kenan Doğulu’nun evliliğinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Ayrılık haberleri ile gündemde olan çiftten Beren Saat’in bir gece kulübünde Dünyaca ünlü Fransız DJ Maga ile çekilen fotoğrafı sosyal medyada olay olmuştu.

Maga ile Beren Saat’i ünlü oyuncunun yakın dostu Belçim Bilgin’in tanıştırdığı iddia edildi.

‘ONLARI BULUN, ONLARA SORUN!’

Belçim Bilgin, iddialara yanıt verdi:

“Beren’in özel hayatını neden bana soruyorsunuz? Onları bulun, onlara sorun! Benim tanıştırdığım mı yazmışlar, hiç haberim yok. Sizden duyuyorum.”

ŞOK! Beren Saat, yeni bir romantik ilişkiye yelken mi açtı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.