Belçim Bilgin: Oyunculuk kaslarımı çalıştırıyor

Önümüzdeki günlerde hem dizi hem sinema filmi setine çıkmaya hazırlanan Belçim Bilgin heyecanlı: ‘Oyunculuk kaslarımı çalıştırıyor’

Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘The Hardest Things’ filmi ve Behzat Ç. dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Belçim Bilgin, ‘’Oyunculuk hem bedenimde hem ruhumda daha önce çalışmayan bir sürü kasın çalışmasını sağlıyor’ dedi. ‘Studio11’ dergisi için Can Sever’in objektifine sarı saçlı imajıyla çarpıcı pozlar veren ünlü yıldız, oyunculuk tutkusunun kendisine kattıklarını ‘’Oyunculuk bir karaktere yaklaşırken kendimle daha önce hiç yüzleşmediğim yanlarımla da yüzleşmemi sağlıyor.’’ sözleriyle ifade etti.

blank

Geçtiğimiz günlerde yapımcı olarak çektiği ilk reklam videosunu yayınlayan Belçim Bilgin, bu kez moda-sanat çekiminde dergi için verdiği sarı saçlı sıra dışı pozlarıyla dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.