Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan’dan ayrılmadık pozu

Sık sık boşanacakları iddia edilen Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan aylar sonra sonra ilk kez beraber görüntülendi. İkili, katıldıkları galada el ele poz verdi.

Sık sık boşanacakları iddia edilen Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çiftinden beklenen hamle geldi! Belçim Bilgin’in uzun süredir İngiltere’de olmasından dolayı yan yana gelemeyen ve bu yüzden haklarında ‘Boşandılar’ haberleri çıkan ikili, aylar sonra ilk kez beraber görüntülendi. Ünlü çift, Özge Özpirinçci ile Buğra Gülsoy’un rol aldığı ‘Acı Tatlı Ekşi’ filminin Kanyon’da düzenlenen galasında görüntülendi.

Benden bir karakter

El ele kamera karşısına geçerek ayrılık iddialarını yalanlayan ikili, objektiflere mutluluk pozları verdi. Yapımın oyuncu kadrosunda yer alan Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve Gözde Türkpençe ortaya güzel bir iş çıkarmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Özpirinçci “Benim ruhumdan bedenimden aklımdan fikrimden bir parçanın olduğu karakter ve bir film oldu” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.