Belçim Bilgin, Hollywood Türk Filmleri Festivali’nde sevgilisi ile katıldı

Yılmaz Erdoğan ile 12 yıllık evliliğini geçen yıl sonlandıran Belçim Bilgin, bu yıl 2’ncisi düzenlenen Hollywood Türk Filmleri Festivali’nde sevgilisi ile katıldı.

Yılmaz Erdoğan’la 12 yıllık evliliğini geçen yıl sonlandıran Belçim Bilgin yeni erkek arkadaşıyla Los Angeles’ta görüntülendi.

Ünlü oyuncu, bu yıl 2’ncisi düzenlenen Hollywood Türk Filmleri Festivali’ne, yazılım dünyasında danışmanlık yapan yeni sevgilisi Alfredo Di Blasio’yla katıldı.

blank

Yarı İtalyan yarı Kanadalı

Yarı İtalyan yarı Kanadalı olan ve Kanada’da yaşayan Di Blasio, daha önce ünlü Amerikalı oyuncu Lana Parrilla ile evlenmişti. Çiftin 4 yıllık evlilikleri 2018’de sona ermişti.

Bilgin ve Di Blasio’nun aşklarının ise kısa süre önce başladığı öğrenildi. Alfred Di Basio’nun önceki evliliğinden üç oğlu bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.