Belçikalı turistler bu yaz Antalya’ya pahalıya uçacak

Belçikalı turistler bu yaz Antalya’ya 96 Euro daha pahalı uçacak.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle artan akaryakıt fiyatları, Avrupa vatandaşlarının yaz tatili bütçesini de olumsuz etkileyecek.

Bu yaz tatili için tır operatörü TUI ile Belçika’dan Antalya’ya paket tatil rezervasyonu yapan 3 kişilik bir aile, artan yakıt fiyatları nedeniyle 309 Euro fazladan ödemek zorunda kalacak.

Belçikalı kamu yayıncısı VRT’ye göre, Avrupa’nın en büyük tur operatörlerinden biri olan TUI’den bu yılın başlarında tatil rezervasyonu yapanlar, yükselen yakıt fiyatları nedeniyle ek ücret ödemek zorunda kalacak.

TUI müşterileri, kısa mesafe uçak yolculukları için kişi başına ortalama 70, uzak mesafe uçuşlar için de kişi başı 300 Euro ek ödeme yapacak.

Belçika’dan Antalya’ya tatil paketi satın akan 3 kişilik bir aile, fazladan 309 Euro daha ödeyecek. Çünkü, Belçika – Antalya için kişi başı 96 Euro ek ücret talep ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.