Behzat Ç.’nin yeni tanıtımı seyircinin heyecanını arttırdı!

Behzat Ç.

Behzat Ç., Televizyonda yayınlandığı 3 sezon içinde fenomen haline gelen ve sevenlerinin yoğun talebiyle 6 yıl aradan sonra 25 Temmuz’da BluTV’nin özel yapımı olarak geri dönüyor.

blank
İnanç Konukçu – Erdal Beşikçioğlu

Kendine has üslubuyla dizi tarihine farklı bir bakış açısı getiren dizinin yeni tanıtımı geri sayımdaki seyircinin heyecanını arttırıyor.

YouTube video

İnter Medya’nın yapımcılığında Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrolünde Erdal Beşikçioğlu olmak üzere oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik gibi isimlerin yer aldığı dizinin BluTV’de yayınlanacak yeni bölümleri için geri sayım devam ediyor. 25 Temmuz’da ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak dizinin yayından önceki yeni tanıtımı heyecanı daha da katlıyor.

‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümleri çok yakında sadece BluTV’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.