Behzat Ç. dizisinin spin-off projesi Saygı’dan ilk teaser yayınlandı

Bir döneme damga vuran ve geçen yıl son sezonuyla ekranlara gelen Behzat Ç. dizisinin spin-off projesi Saygı’dan ilk teaser yayınlandı.

Usta oyuncu Nejat İşler’in orijinal dizide canlandırdığı kötü adam Ercüment Çözer hakkındaki dizi çok yakında BluTV ekranlarında olacak.

BluTV ve İnter Medya ortaklığında çekilen Saygı adlı proje, Türk TV tarihine damga vuran fenomen karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer’in hikayesini anlatacak.

YouTube video

Elbette başrolde karaktere hayat veren Nejat İşler bulunuyor. 8 bölümden oluşması beklenen proje “Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan” mottosuyla yazıldı. İlk teaser ise; “Görgüsüzlük, bencillik, kibir. Tüm bunları, ona göre #SaygıÇözer” sözleriyle paylaşıldı.

Ercüment Çözer’in yolu, kendisi gibi olan ve bir nevi adalet arayışında olan iki kişiyle kesişecek ve dizinin hikayesi bu tanışma üzerinden ilerleyecek. Diziyi, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”ni de kaleme alan Ercan Mehmet Erdem yazdı. Dizinin bir başka özelliği de karakteri kendi memleketi İstanbul’da görecek olmamız. Ercüment Çözer’in İstanbul maceraları çok yakında BluTV’de olacak!

blank

Toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan hikâyesi…

Yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği ‘Saygı’, Türkiye’nin fenomenleşen anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatıyor.

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişir: Helen ve Savaş.

Behzat Ç. – “Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı; başrollerini Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner’in paylaştığı Saygı, çok yakında sadece BluTV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.