Behzat Ç.’de iki kadın oyuncunun öpüşme sahnesi Türk dizi tarihine damga vurdu!

Blu TV’de yayınlanmaya başlayan fenomen dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin 8’inci bölümünde iki kadın oyuncunun öpüşmesi diziye damga vurdu.

12 Eylül Perşembe günü BluTv’de yayımlanan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 8. son bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı.

CİNAYET SORUŞTURMASINDA TANIŞMIŞTI

Cinayet Büro Amirliği Komiser Yardımcısı rolünü canlandıran İlkyaz Arslan’ın, cinayet soruşturmasında tanıştığı Fatoş karakteriyle öpüşme sahnesi diziye damga vurdu.

blank

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Behzat abisi, kızı ve ekibinin tehlikede olduğunu düşünerek herkesle konuşur. Ekip, Cinayet Bro olarak kendilerini tanımlarlar. Ercüment’i isteyen örgütün teklifini reddederek farklı bir yolu tercih eden Behzat’a gözdağı için abisi Şevket’i bıçaklarlar. Peki, Şevket öldü mü?

Behzat “Abimin kanını yerde bırakmam” diyerek intikam hırsıyla savaş verir. Öte yandan Mahir’in kız arkadaşı Hayalet’e söyledikleriyle Mahir ve Hayalet arasında bir savaş daha başlatacak. Komiser Yardımcısı İlkyaz Arslan’ın öpüşme sahnesi ise Türk dizi tarhine damga vurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.