‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümünde beklenen buluşma gerçekleşiyor

BluTV özel yapımı olarak 9 bölüm tasarlanan fenomen dizi ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümünde beklenen buluşma gerçekleşiyor. Behzat Komiser ile Ercüment Çözer’in karşı karşıya geleceği ve Memduh Başgan’ın Behzat’a silah doğrultacağı bölüm, 5 Eylül’de BluTV ekranlarında olacak.

YouTube video

Yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin 7. bölümünde, Behzat Komiser kafasındaki en büyük soru işaretini ortadan kaldırıyor.

BluTV özel yapımı olarak izleyicilerle buluşan dizinin 5 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek yeni bölümünde, Behzat ile Ercüment Çözer ve Memduh Başgan karşı karşıya geliyor. Silahların çekildiği anlarda Behzat’ın, “Ne istiyorsunuz benden?” sorusuna Memduh Başgan’ın, “Sana işimiz düştü, bize yardım edeceksin” şeklindeki cevabı merakı artırıyor.

“Behzat Komiser, Ercüment Çözer’le aynı safta mı olacak?” sorusunun cevabı beklenirken, Behzat’ın kaçırılması ve ondan Ercüment’in istenmesi tüm dengeleri alt üst edecek.

‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin heyecanı yükselten yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.