‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı

BluTV özel yapımı olarak izleyicilerle buluşan ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Adrenalin dozunun giderek arttığı bölüm, 8 Ağustos Perşembe günü BluTV’de ekranlara gelecek.

YouTube video

Ekranlara dönüşüyle birlikte büyük ses getiren ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’ fırtınası son sürat devam ediyor. BluTV özel yapımı olarak 6 yılın ardından yeni bölümleriyle seyircilerle buluşan dizinin 3. bölümüne ait fragman yayınlandı.

Behzat Ç. (Erdal Beşikçioğlu) ile Ercüment Çözer (Nejat İşler)arasında aksiyon dolu bir kovalamacanın yaşanacağı bölümün tanıtımında Behzat’ın gözyaşlarına boğulduğu dakikalar büyük merak uyandırıyor. Yine sosyal medya gündeminde üst sıralara yerleşecek olayların yaşanacağı ‘Behzat Ç.’de Behzat’ın Cinayet Büro’daki yeni ekip arkadaşlarıyla diyalogları izleyicileri keyifli dakikalar yaşatacak.

Beşikçioğlu ve İşler’e Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu, Kadir Çelik ve Nazlı Kar’ın eşlik ettiği ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, 3. bölümüyle 8 Ağustos Perşembe sadece BluTV ekranlarında olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.