Bedri Usta bu sefer hemşerisi Mustafa Üstündağ ile yardım turuna çıktı

Pandemi döneminde sokak hayvanlarına, ihtiyaç sahibi insanlara ve sağlık çalışanlarına yaptığı yardımlarla konuşulan isim Bedri Usta bu sefer hemşerisi Mustafa Üstündağ ile yardım turuna çıktı.

Yurt içi ve yurt dışı sevenleri ile sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarda bir araya gelen Bedri Usta, gün be gün gelen yardımları bir araya toplayıp haftanın bir günü sokakta yaşayan ihtiyaç sahibi insanlara yemek dağıtmayı gelenek haline getirmişti. Ünlü oyuncu hemşerisi Mustafa Üstündağ da Usta’ya katkıda bulunarak onunla birlikte dağıtıma katıldı. Yenisahra mahallesinde, yaklaşık 250 kişiye yemek dağıtılan etkinliğe Esenyurt Koza mahallesi muhtarı Cavide Karakulah’da katıldı.

blank

Masterchef yarışmasının sevilen isimi Esra Tokelli’ de kendi yaptığı yemeklerle etkinliğe katkıda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.