BEBKA’dan Pazaryeri ilçesine 2 milyonluk yatırım

Bilecik Valiliği ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğinde Kırsal Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Pazaryeri ilçesine 2 milyonluk yatırım hayata geçiyor.

PAZARYERİ GÜNDEM

BİLECİK (İGFA) – Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin BEBKA’ya sunduğu yem bitkileri işleme ve paketleme tesisi projesi kabul edildi.

Proje hayata geçtiğinden Kooperatif üyelerine ve ilçe çiftçilerine ucuz yem imkanı sunacak olan Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ilçede hayvancılık sektörüne can suyu olacak.

Pazaryeri’nde Arapdede köyüne kurulacak olan tesis gerekli araç ve ekipmanların alınarak hayvancılığın en büyük girdilerinden olan kaba yem maliyetinin düşürülmesi hedeflenerek yem bitkisi yetiştiriciliğinin ve hayvancılığın geliştirilmesi amaçlanıyor.

Kooperatif Başkanı Erkan Karakaş, projenin Kooperatif üyelerine ve Pazaryeri ilçesine hayırlı olmasını dilerken, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’ya Pazaryeri ilçesine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.