BEBKA Bilecik’te toplandı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Mayıs ayı Yönetim Kurulu toplantısı Bilecik’te gerçekleştirildi.

BİLECİK (İGFA) – Bursa Valisi Yakup Canbolat başkanlığında gerçekleştirilen BEBKA Yönetim Kurulu toplantısı Bilecik’te yapıldı.

Toplantıda Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Arslan, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ve BEBKA Genel Sekreteri M. Zeki Durak da hazır bulundu.

2024-2028 BÖLGE PLANI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Hayata geçirilecek projeler hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıda, 2024-2028 Bölge Planı ve BEBKA’nın desteklediği projeler için yapılacak ‘Başarılı Projeler Anketi’ ve desteklenen projelerin etki analizleri hakkında detaylar görüşüldü.

Ajansın TR41 Bursa, Eskişehir, Bilecik bölgesinde 2024-2028 Bölge Planı çalışmalarına hızla devam ettiğini belirten BEBKA Genel Sekreteri Doç. Dr. M. Zeki Durak, “Ajans içerisindeki uzman arkadaşlarımızdan oluşturduğumuz ekip ile yeni Bölge Planı çalışmalarına hızla devam ediyoruz” dedi.

Yakın zamanda hayata geçirilecek ‘Başarılı Projeler Anketinin’ ajans desteklerinin görünürlüğünü artıracağını vurgulayan Durak, “BEBKA, 2010-2020 yılları arasında yürüttüğü 24 Mali Destek Programı ile toplam 390 projeye destek verdi. Bu programlar ile bölgede bugünkü değeriyle toplam 750 milyon liralık yatırım gerçekleşti. Başarılı Projeler Anketi ile de Ajansın destek verdiği birçok projeye dair bilgiler kamuoyuna açılacak, halkın takdiri ve değerlendirme kurulunun nihai görüşü ile seçilen projeler ödüllendirilecek” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.