Bayram tatili kaç gün olacak?

Bayram tatili 9 gün oldu mu sorusunun cevabını Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı verdi. Bayram tatili kaç gün oldu? Bayram tatili 9 güne çıktı mı?

Bayram tatili kaç gün oldu? Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, bayram tatili 9 güne çıktı mı sorusuna net bir cevap vermedi. Avcı, tatilin önümüzdeki günlerde yapılacak Bakanlar Kurulu’nda belli olacağını belirtti.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLUR MU? – RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ

Ramazan Bayramı tatili, arefe günü olan 4 Temmuz Pazartesi öğleden sonra başlayıp, 7 Temmuz Perşembe günü sona eriyor. Cuma gününün de Bakanlar Kurulu kararıyla tatil ilan edilmesi durumunda iki hafta sonu birleştirilerek tatil süresi 9 güne çıkacak. Bu yıl en kötü dönemini yaşayan turizm sektörü, 9 günlük tatilin kendileri için umut olabileceği düşüncesiyle harekete geçti.

RAMAZAN BAYRAMI 1. GÜN 5 TEMMUZ SALI
RAMAZAN BAYRAMI 2. GÜN 6 TEMMUZ ÇARŞAMBA
RAMAZAN BAYRAMI 3. GÜN 7 TEMMUZ PERŞEMBE

KURBAN BAYRAMI TATİLİ DE BU SENE 9 GÜN OLABİLİR

Bu sene Kurban Bayramı tatili de hafta içine denk geliyor haliyle 9 gün olacak görünüyor. Kurban bayramı arefesi pazar günü. Cuma günü de 4 günlük bayram tatiline resmi kararla eklenebilir.

KURBAN BAYRAMI AREFESİ 11 EYLÜL PAZAR
KURBAN BAYRAMI 1. GÜN 12 EYLÜL PAZARTESİ
KURBAN BAYRAMI 2. GÜN 13 EYLÜL SALI
KURBAN BAYRAMI 3. GÜN 14 EYLÜL ÇARŞAMBA
KURBAN BAYRAMI 4. GÜN 15 EYLÜL PERŞEMBE

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.