Bayi Toplantısı filminin beklenen fragmanı yayınlandı!

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı, yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği sezonun en iddialı komedisi ‘Bayi Toplantısı’nın uzun zamandır büyük bir merak ve heyecanla beklene kahkaha dolu fragmanı yayınlandı.

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı, yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği sezonun en iddialı komedisi ‘Bayi Toplantısı’nın merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Oyuncuların kendi sosyal medya hesaplarından fragman için, hayranlarına 1 gün öncesinden duyurusuna başladıkları ve takipte kalmalarının mesajını verdikleri videolara saatler içinde yorum ve beğeni yağdı.

Başrolde İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin ve Safa Sarı’nın yer aldığı ‘Bayi Toplantısı’, üç beyaz eşya satıcısının katıldıkları bayi toplantısında yaşadıkları birbirinden komik maceraları konu alıyor.

‘Bayi Toplantısı’, 21 Şubat’ta gösterime girecek.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.