Bayern Münih’in Şilili yıldızı Arturo Vidal’in başı dertte

Bayern Münih’in Şilili yıldızı Arturo Vidal’in başı, Ekim 2017’de karıştığı bir bar kavgası nedeniyle ağrıyacak gibi… Münih Cumhuriyet Savcılığı kavgayla ilgili soruşturma başlatırken Vidal’in adam yaralamaktan 6 aydan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabileceği ifade ediliyor.

Bayern Münih’in Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal, hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir. 16 Ekim 2017’de Oktoberfest esnasında Bayern Münih’in 5-0’lık Mainz galibiyetini kutlamak için ağabeyi Sandrino ve arkadaş grubuyla bir gece kulübüne giden 31 yaşındaki futbolcunun bir kavgaya karıştığı iddiası üzerine Münih Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Adam yaralama suçlaması ile karşı karşıya olan yıldız isim suçlu bulunursa 6 aydan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir. Vidal’in kavga esnasında güvenlik görevlilerine ve mekandaki başka insanlara saldırdığı iddia ediliyor. Savcılık sözcüsü Florian Weinzierl, soruşturma açıldığını doğrularken Vidal’in iki kişiyi darp ederek yaralamakla suçlandığını ifade etti.

BU İLK DEĞİL…

Görgü tanıkları ise Vidal’in kavga esnasında yerde bardak kırdığını, sonrasında da masanın üzerine çıkarak kavga ettiği insanların üzerine atladığını ifade etmekte. Bir kişinin ise kafasına votka şişesi isabet etmesiyle yaralandığı belirtiliyor. Vidal daha önce Juventus forması giyerken de Eylül 2014’te bir bar kavgasına karışmış ve 150 bin Euro civarında bir para cezasına çarptırılmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.