Batman Sason ÇATOM’dan Erdoğan’a gümüş tablo

Batman’ın Sason ilçesinde Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) gümüş atölyesinde yapılan Sason ile Ayetel Kürsi duası yazılı tablo, Sason heyeti tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a armağan edildi.

BATMAN İGFA- AK Parti Genel Merkez binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret eden Sason ÇATOM merkezi sorumlu müdürü Muhsine Bozkurt ve Sason Mereto Gümüş işletme sahibi Ferhan Andık, gümüş atölyesinde el emeği, göz nuru ile ince ince işlenen Ayetel Kursi duasını, AK Parti Batman milletvekili Ziver Özdemir, İl başkanı Akif Gür İl Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy ve Gençlik Kolları Başkanı Alper Yasin ile beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim etti. Tabloyu çok beğendiğini belirten Erdoğan, heyete teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan ÇATOM sorumlu müdürü Muhsine Bozkurt, ÇATOM’da yaptığımız ürünleri tanıttığımız Ankara programımızda sayın Cumhurbaşkanımıza bu gümüş işlemeli tabloyu hediye etmek en büyük hayallerimizden biriydi, bunu da gerçekleştirdik. Tabloyu çok beğendiğini belirten Cumhurbaşkanımız bizlere teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.