Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik’in paylaştığı ‘Kuzgun’dan ilk görüntü geldi

Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Kuzgun’un çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Hikayesi İstanbul’da geçecek dizinin ilk iki hafta çekimleri Kapadokya bölgesinde gerçekleştirildi.

Başrollerini; Barış Arduç ve Burcu Biricik’in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen gibi usta oyuncular yer alıyor. Yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı Kuzgun’un, senaryosunu Uluslararası Emmy Ödüllü ‘Kara Sevda’ dizisini de kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan dizide; Barış Arduç ‘Kuzgun’, Burcu Biricik de ‘Dila’ karakterlerini canlandırıyor.

blank

Kuzgun, güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle Şubat’ta StarTV’de ekrana gelecek.

Künye

Yapım ​​:Ay Yapım

Yapımcı​ :Kerem Çatay–Pelin Diştaş

Yönetmen​ :Bahadır İnce

Senaryo​ :Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncular :Barış Arduç (Kuzgun), Burcu Biricik (Dila), Settar Tanrıöğen (Terzi Derviş), Hatice Aslan (Meryem) Levent Ülgen (Rıfat) Caner Şahin (Kartal), Ahsen Eroğlu (Kumru), Aytek Şayan (Ali), İpek Erdem (Şermin), Derya Beşerler (Seda)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.