Başrol oyuncusu kadrodan ayrıldı! Ramo dizisinde deprem!

Show TV’nin Cuma akşamları ekrana gelen başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve Olgun Şimşek’in rol aldığı Ramo dizisinde izleyenleri üzen bir gelişme yaşandı.

Cihangir karakteri ile izleyicisi karşısına çıkan Olgun Şimşek Ramo dizisine veda eti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ramo’ya transfer olan Olgun Şimşek’in dizisinden ayrılması hayranlarını üzdü.

Başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve Olgun Şimşek’in rol aldığı Ramo dizisi 15 Aralık Cuma akşamı 28. yeni bölümü ile izleyenlerle buluştu. Aksiyon sahneleri ile adrenalin giderek artarken Ramo’da beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Ramo dizisinde Cihangir karakterine hayat veren dizinin kadrosundan ayrıldı.

blank

RAMO 28. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo, cehennemden sağ salim çıkıp, Irak’taki görevini bitirerek evine döndüğünde büyük bir sürprizle karşılaşır. Sibel, Ramo’nun öldüğünü düşündüğü için Cihangir’i öldürmeye gitmiştir. Ramo, Cihangir’in evinden Sibel’i kurtarmaya gittiğinde Cihangir, Ramo ile Sibel arasındaki ilişkiyi çoktan öğrenmiştir. İkisi de ölecektir.

Ramo, Cihangir’in elinden kurtarmayı başarır ama kimliği belirsiz kişiler tarafından Sibel ve Nehir’in kaçırılmasına da engel olamaz. Bu gizemli düşmanın elinden Sibel ve Nehir’i sağ salim kurtarabilmek için Ramo ve Cihangir işbirliği yapmak zorunda kalır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.