Basketbolda Gölcük Belediye Spor Damgası

Gölcük Belediye Spor Basketbol takımları, üst üste kazandığı 3 şampiyonlukla Kocaeli basketboluna damgasını vurdu.

Gölcük Belediyesi’nin amatör spora ve sporculara verdiği destekler ilçeye üst üste şampiyonluklar kazandırmaya devam ediyor. Geçen hafta Gölcük Belediye Spor U-10 Basketbol Takımının Kocaeli Şampiyonu olması sonrasında, bu hafta da U-12 ve U-11 takımları da art arda Kocaeli Şampiyonu oldu. Oynadıkları müsabakaların ardından şampiyonluk kupalarını kaldıran U-12 ve U-11 takımlarının oyuncuları, sevinçlerini tribündeki aileleri ile birlikte kutladılar.

SPOR KENTİ GÖLCÜK’E YAKIŞIR ŞAMPİYONLUKLAR

Basketbolda kazanılan şampiyonlukların “Spor Kenti Gölcük” hedefine katkı sunacağını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “İlçemizin gururu olan U-12 ve U-11 takımlarımızın sporcularımızı, saygıdeğer ailelerini, teknik heyeti, takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı ve spor birimimizi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.