Basketbolda dev final: Türkiye-Yunanistan maçı Tivibu Spor’da

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Acropolis Turnuvası’nın final maçı olan Türkiye- Yunanistan karşılaşmasını ekrana getiriyor. Dev mücadele bugün 21:00’da Tivibu Spor’dan şifresiz ve canlı yayınlanacak.

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Acropolis Turnuvası’nın son maçı olan Türkiye-Yunanistan final mücadelesini basketbolseverlerle buluşturuyor. NBA yıldızlarının yer alacağı dev mücadele, bu akşam 21:00’da Tivibu Spor’dan şifresiz ve canlı olarak ekranlara geliyor.

Dev turnuvada son maç

Dünya Kupası elemeleri ve EuroBasket 2022 öncesinde son maçlarını oynayan Ergin Ataman önderliğindeki Türkiye, Acropolis Turnuvası’nda Gürcistan’ı 101-88 skorla yenmişti. Yunanistan ise Polonya’yı 101-78 skoruyla mağlup etmeyi başardı. Dev turnuva Türkiye ve Yunanistan final maçı ile sona erecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.