Başkanlar Mübarek Ramazan Bayramı Sebebiyle Hereke Mahallesine Ziyaret Gerçekleştirdiler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 2 Mayıs 2022 Pazartesi günü Mübarek Ramazan Bayramı sebebiyle Hereke Mahallesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, CHP Malkara Gençlik Kolları Başkanı Aykut Akkaya ve Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri yer aldı.

Ramazan Bayramı sebebiyle gerçekleştirdikleri ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Hereke Mahallesi sakinleriyle birlikte bayram namazını eda ettiler.

Bayram namazının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Hereke Mahallesindeki vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutladılar.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Hereke Mahalle Muhtarı Muzaffer Aydın’a ve Hereke Mahallesi sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ettiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.