Başkan Soner Çetin genç mucitlerle

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şehit Muhammet Ali Demir Ortaokulundaki TÜBİTAK Bilim Fuarını ve Kariyer Günleri dolayısıyla kurulan stantları ziyaret etti.

Başkan Soner Çetin, Şehit Muhammet Ali Demir Ortaokuluna gelişinde okul müdürü Mehmet Nazım Büyükbayram ve okul idarecileri tarafından karşılandı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Soner Çetin, önce kermesi gezdi, Kariyer Günleri dolasıyla oluşturulan stantları ziyaret etti.

Okulda düzenlenen sınıflar arası spor turnuvalarında dereceye giren takımlara ödüllerini veren Başkan Soner Çetin, öğrencilere Nutuk hediye ederken, öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirme istediğini de geri çevirmedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ardından okul binasında teknoloji sınıfında TÜBİTAK Bilim Fuarını ziyaret etti. Başkan Soner Çetin ziyarette tüm projelerle ilgili tek tek öğrencilerden bilgi aldı. Öğrencilere Atatürk ilkelerinden ve Cumhuriyet değerlerinden ayrılmamalarını öğütleyen Başkan Soner Çetin, bilimsel araştırmaların önemine değindi. Başkan Soner Çetin, projeleri çok beğendiğini ifade ederek, bu parlak öğrencilerin arasından geleceğin bilim insanlarının yetişeceğine vurgu yaptı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Muhammet Ali Demir Ortaokulundan öğrencilerin alkışlarıyla uğurlandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.