Başkan Sezer’in 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada; “Emeğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin timsali olan işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir yere sahiptir.

İlçemizin, İlimizin ve ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine emekleri ve alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özverili çalışmalarıyla üretimin en önemli unsuru olan işçilerimiz, ülkemizin huzur ve refah ortamına erişmesine önemli katkı sağlamaktadırlar.

Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Gölcük Belediyesi’nde çalışan işçi kardeşlerim başta olmak üzere, tüm işçilerimize, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu anlamlı günün, dayanışmayı, diyalog ve iş birliğini geliştireceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerimin gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. İşçi emeklilerine saygı ve minnetlerimi sunuyor, ahiret hayatına irtihal edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.