Başkan Sezer Siyasi Parti Liderine Kentsel Dönüşümü Anlattı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Merkez Mahallesi’nde 36 dönümlük alanı kapsayan Merkez Kentsel Dönüşüm 1. Etap çalışmaları hakkında siyasi partilerin ilçe başkanlarını bilgilendirdi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, hak sahipleri ile görüşmelerin başladığı Merkez, Kentsel Dönüşüm 1. Etap projesi hakkında siyasi parti temsilcilerine bilgi verdi. Gölcük Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen bilgilendirme toplantısına; AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Parti İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Yeniden Refah Parti İlçe Başkanı Mustafa Beyazıt, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Levent ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Ersan Bilir katıldı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM OFİSİNİ ZİYARET ETTİLER

Toplantıda Başkan Sezer, Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları ilgili istişare ettiği siyasi parti temsilcilerine; proje hakkında ayrıntılı bilgi aktardı. Bilgilendirme toplantısı sonrasında Başkan Sezer ve siyasi parti temsilcileri, hak sahipleri ile görüşmeler için Gölcük Belediyesi Meclis Salonu girişinde hazırlanan ofisi ziyaret ettiler.

GÖLCÜK MERKEZİNDE 36 DÖNÜM ALAN DÖNÜŞECEK

Merkez Kentsel Dönüşüm 1. Etap projesi, D-130 Karayolu, Amiral Sağlam Caddesi, Aydınbey Deresi ile 20. Sokak arasında yer alan, 36 dönüm alanı kapsayacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi arasında imzalanan protokol uyarınca; fizibilite çalışmalarına göre, hak sahipleri tarafından yapılması gereken ödemelerden sonra oluşan zararın 100 milyon TL’si Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu bedelin üzerindeki zarar ise; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından üstlenilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.