Başkan Savran’dan 1 Mayıs Mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Her geçen gün gelişmekte olan şehrimizin ve ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında bir ülkenin kalkınmasında ve gelişmesinde emekçinin büyük rolü olduğunu söyleyen Savran, istikrar ve istikbal için alın teri ve emeğin büyük değer olduğunu kaydetti.

Savran mesajında daha sonra şu ifadelere yer verdi;

“Emekçilerimizin, ülkemizin ve İlimizin kalkınması, sosyal ve ekonomik olarak gelişmesi ve büyüme hedeflerine ulaşması gayesiyle büyük bir erdemle çalışmaları, sağduyulu tutum ve davranışları her türlü takdirin üzerindedir. Bizler, ‘işçinin ücretini alın teri kurumadan veriniz’ diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizle kol kola, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Nevşehirli hemşehrilerimize canla başla hizmet etmeye devam eden belediyemizdeki mesai arkadaşlarım olmak üzere kamu ve özel sektörde özveri ile görev yapan tüm işçi kardeşlerimin bayramını kutluyor, hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm çalışanlarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.