Başkan Savran Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir’in her şeyin en iyisine layık olduğunu ve bu şehir için canla başla çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

Ekiplerin M.Akif Ersoy, Cevher Dudayev, 15 Temmuz ve 20 Evler Mahalleleri ile Uçhisar Yolu üzerinde gerçekleştirdikleri altyapı yenileme, üstyapı, peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını inceleyen Savran, yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Ersin Erol’dan bilgiler aldı.

Çalışma alanlarında belediye işçilerine işlerinde kolaylıklar dileyen Savran, mahalle sakinleri ile de görüşerek talep ve önerilerini dinledi.

2021 yılında gerçekleştirdikleri altyapı ve üstyapı çalışmaları ile Nevşehir tarihinde bir rekora imza attıklarını ve 2022 yılında bu rekoru geçmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Savran, özellikle altyapı ve üstyapı çalışmaları konusunda verdikleri destek ve gösterdikleri sabırdan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

“Altyapı cesaret, destek ve sabır ister’ demiştik, sağ olsun vatandaşlarımız sabretti, destek verdi, biz de cesaret ederek şehrin önemli problemlerini teker teker çözüyoruz” diyen Savran, şehir içi özel halk otobüslerindeki güzergâhları tamamen sıcak asfalta kavuşturacaklarını açıkladı. Sıcak asfalt çalışmasının yapılacağı tüm bölgelerde altyapının da yenileneceğini belirten Savran, “Bu şehrin insanlarına hizmet edebilmek için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.