Başkan Sandıkçı, “Müslümanlar kutsal topraklara hasretti”

Başkan İbrahim Sandıkçı hac vazifelerini yerine getirerek yurda dönen Canikli vatandaşları ziyaret etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı hac vazifelerini yerine getirerek kutsal topraklardan yurda dönen Canikli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Rabbim yaptıkları ibadetleri kabul eylesin

Salgın hastalık nedeniyle Müslümanların kutsal topraklara hasret kaldığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Salgın nedeniyle Müslümanlar kutsal topraklara hasretti. İki yılın ardından vatandaşlarımız yeniden hac farizasını gerçekleştirmek için kutsal topraklarla buluştu. Canikli vatandaşlarımız dünyanın dört bir yanından gelen Müslümanlarla birlikte hac vazifesini tamamlayarak yurda döndüler. Rabbim yaptıkları ibadetleri kabul eylesin. Bu kutsal vazifeyi yerine getirmek isteyen herkese nasip etsin” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.