Başkan Kocaman’dan 15 Temmuz mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kocaman mesajında;

15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, egemenliğimize kast edilerek; bizdenmiş gibi görünen hainler tarafından darbe girişiminde bulunulmuştur. Türk Milleti tarihinde nice zaferlere, destanlara, kahramanlıklara canı pahasına imza atarak vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumayı başarmış ve bizlere emanet etmiştir.

DOSTA GÜVEN DÜŞMANA KORKU

Cesareti, feraseti ve mücadeleci ruhu ile dosta güven, düşmana korku veren Aziz Türk Milletimiz 15 Temmuz gecesi birliğimize kast eden şer odaklarının oyunlarını bozmuş, atalarımızın, ecdadımızın tarih boyunca yaptığı fedakarlıkları, ödediği bedelleri karşılıksız bırakmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın cesareti ve üstün liderliğiyle harekete geçen yüce milletimiz; tankın, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece inancıyla yüreğiyle dikilmiş, FETO terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe ve ülkeyi bölme girişimi bertaraf etmiştir. Tarihe kazınan o karanlık gecede millet olarak verdiğimiz mücadele ile Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağını dünyaya bir kez daha haykırdık. İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy ‘un da dediği gibi, Türk Milleti adeta bu dizelerin tezahürünü yaşatmıştır.

“Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım.”

Milletimizin yazdığı bir destan olarak tarihe altın harflerle geçen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günümüz vesilesiyle, hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet; gazilerimize, ailelerine ve tüm sevenlerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

MİLLİ İRADE MEYDANINDA BULUŞACAĞIZ

Bu yıl da, her yıldönümünde olduğu gibi 15 Temmuz gecesi Milli İrade Meydanı’nda saat 20.00’de düzenlenen anma etkinliklerinde, siz değerli hemşehrilerimle birlikte, milletimizin canıyla, kanıyla, yazdığı o destanı ve ölümsüz kahramanlarımızı saygı ve minnetle anacağız.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.