Başkan Keleş’den Mühendisler Odasına Bir Dizi Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya Elektrik
Mühendisleri Odası’nı ve Sakarya Harita ve Kadastro Mühendisliği Temsilciliği’ni ziyaret etti. Başkan Halil Atay ve İrem Serdaroğlu’ndan çalışmalara yönelik bilgiler alan Başkan Keleş, tüm çalışanlara başarılar diledi.
Ziyaretlerin sonunda basına yazılı açıklamada bulunan Başkan Keleş;” Bildiğimiz üzere Türkiye’nin gündemlerinden şu an da en önemli olan bir diğer konu da elektrik. Biz de bu sebepten dolayı esnaf ziyaretlerimiz, hane ziyaretlerimizden ziyade kurum ve kuruluşlara da ziyaret gerçekleştirerek bol bol görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu vesileyle Sakarya Elektrik Mühendisleri Odası Sakarya Temsilciliği’ni de ziyaret ettik. Uzun uzadıya gündemle ilgili konuştuk. Uzmanlık alanlarımızı kamu yararına sunmak üzere gerçekleştirebileceğimiz etkinlikler hakkında öneriler tespit ettik. Bazı konularda görüş birliğine vardık. Bu ziyaretin hemen ardından Harita ve Kadastro Mühendisleri Temsilciliğini ziyaret ettik. Gündemle ilgili konuştuk. Plan ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İki ziyarette de çok verimli görüşmeler geçirdik. Misafirperverliklerinden dolayı hem Sayın Başkan Atay ve heyetine hem de Başkan İrem Serdaroğlu ve heyetine teşekkür ediyor, tüm çalışanlara başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.