Başkan Keleş, Esnaf Odalarını Tek Tek Ziyaret Ediyor

“ESNAF BAKANLIĞI” NIN ÖNEMİNİ ANLATIYOR
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Esnaf Odalarını ziyaret ederek özellikle pandemi döneminde ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz ile zor günler yaşayan esnafların sorunlarını yerinde tespit ediyor.
Başkan Keleş bu kapsamda Ferizli Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu Başkan Bahattin Paşalı’ya takdim etti.
Daha sonra Söğütlü Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Söğütlü Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden Başkan Keleş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu Başkan İsmet Yıldız ve Başkan Şerafettin Gülerce’ye iletti.
Başkanlara misafirperverlikleri için teşekkür eden başkan Keleş, “Ziyaretlerimizde esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Sayın genel başkanımızın mektuplarını başkanlarımıza ilettik. Sayın genel başkanımızın da daha önce dile getirdiği gibi esnaflarımızın sorunları ile direkt ilgilenecek hiç kimse bulunmamaktadır. Esnaf odalarını ziyaretlerimizde esnaflarımıza, “Esnaf bakanlığının kurulmasının ne denli öneme sahip olduğunu anlattık. Son zamanlarda yaşanan kriz ve pandemi sürecinde esnaflarımız kendilerine devlette direkt bir muhatap bulamamıştır. Sorunları parçalara ayrılmış ve çözüm üretilememiştir. Bunun sonucu olarak bir çok esnaf ekmeğinden olmuş iş yapamamış ve dükkânını kapatmak durumunda kalmıştır. Esnaf bakanlığının kurulması ile ülkemizin temel direklerinden olan esnaflarımız da sorunlarını anlatacakları ve çözüm bulabilecekleri bir muhataba kavuşmuş olacaktır. Esnaflarımızın yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz sürecektir” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.