Başkan Ecevit Keleş’ten Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

3 aylık bir aranın ardından tatilin s

ona erdiğini ve okulların öğrencilerine ve öğretmenlerine kavuşacağını söyleyen Başkan Ecevit Keleş mesajında, “Hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi.

Başkan Keleş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin batısından, doğusuna kadar her öğrencimizin eğitim hakkı vardır. Okula gitmeyen, okulla buluşamayan her öğrenci ülkemizin geleceği adına büyük kayıptır. O yüzden de öğrencilerimize sahip çıkmalı hem manevi hem de ekonomik açıdan gereken her türlü desteği sağlamalıyız. Öğretmenlerimiz büyük bir özveri ile fedakarca görevlerini yerine getiriyor. Her bir öğrencimiz onlara emanettir. Öğrencilerimizin vatanına, milletine faydalı bir nesil olarak yetiştiren öğretmenlerimize de gereken her türlü imkanı sunmalıyız. Günümüzde en önemli sıkıntı ekonomik şartlar, maalesef bu zor şartlar altında velilerimiz, çocuklarını okullarına göndermek durumunda. Kırtasiye ürünlerine gelen zamlar çarşıya, pazara alışverişe çıkan velilerimizin ceplerini yakıyor. Okul kıyafeti, kırtasiye ürünleri, çanta, servis ücreti ve öğrencinin beslenmesi derken zaten alım gücü düşen velilerimiz çocuklarını fedakarlıklarla okula gönderiyor. Bu açıdan da velilerimize de gereken her türlü desteğin verilmesi gerekiyor. Her bir öğrencimizin okula gitmesini sağlamalıyız. Bizim kaybedecek bir evladımız yok.

Bu duygularla sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı öğretmenlerimize, eğitim camiamıza, velilerimize, ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.