Başkan Büyükakın: Milletimize ve kadim devletimize aşığız

Başiskele’de incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, “Kocaelili hemşerilerimizin bize duyduğu güvenin altında inanmış kadroların büyük bir emeği ve çabası var” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başiskele’de bir dizi saha incelemesinin yanı sıra vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Başkan Büyükakın, Büyükşehir’in Başiskele Yuvacık Yakacık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Hacıhaliller Yolundaki üst yapı imalatını yerinde gördü. Aşağı Yuvacık’ta da vatandaşlarla sohbet eden ve çay içen Başkan Büyükakın’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral ve beraberindeki teknik heyet eşlik etti.

HALKIMIZ MUTLU OLUNCA BİZLERDE ÇOK MUTLU OLUYORUZ

Barbaros mahallesinde tamamlanan üst yapı çalışmalarıyla birlikte esnaflara da bereketli işler dileyen Başkan Büyükakın, “Bugün güzel Başiskele ilçemizde bir dizi inceleme yaparken diğer bir taraftan da vatandaşlarımızla buluştuk. Tabi güzel ilçemiz için bugün yerinde gördüğümüz projelerimiz için ilgili arkadaşlarıma talimatlarımızı vermiş ve çalışmaları başlatmıştık. Bugün halkımızdan bir kez daha memnuniyet dolu ifadeleri duymak bizi son derece mutlu etti. Yuvacık Yakacık Mahallesi’nde yapı tamamlanan, beş bin üç yüz metre uzunluğunda ve altı buçuk metre uzunluğundaki Hacıhaliller Yolu için arkadaşlarımız yoğun bir gayret gösterdi. Sonuçta halkımız mutlu olunca bizlerde çok mutlu oluyoruz” dedi.

“İNANMIŞ KADROLARIN BÜYÜK BİR EMEĞİ VE ÇABASI VAR”

“Bizim bir hedefimiz, bir idealimiz ve bir mücadelemiz var. O da kentimizi çok daha yüksek seviyelere hemşerilerimizle birlikte getirmektir” vurgusu yapan Başkan Büyükakın, Başiskele’de inceleme ve ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme yaparak şunları kaydetti: “Eser ve hizmet siyasetimizde durmak yok, yola devam diyoruz. Tabi bunun altında aşkla çalışan yorulmaz sözünün büyük bir gerçekliği var. Biz milletimize ve bu kadim devlete aşığız. Kocaelili hemşerilerimizin bize duyduğu güvenin altında bu inanmış kadroların büyük bir emeği ve çabası var. Tabi kim ne derse desin büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için Kocaeli’nde kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemiz ve şehrimiz için hayallerimiz var. Bunları da hayata geçirmek içinde çok çalışıyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.