Başkan Böcek belediye personeli ile iftarda buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye personeli ile iftarda buluştu. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Böcek, “Aynı azim ve kararlılıkla Antalya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli, Antalya Kültür Merkezi Cam Piramit Kral Yolunda düzenlenen iftarda buluştu. İftara personel ve ailelerinin yanı sıra; CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Erkan Yağcı, şehit ve gazi aileleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi bürokratları, danışmanlar ve ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt katıldı.

AYNI AZİMLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Tasavvuf Konseri ile başlayan iftar programı, sema gösterisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in personel ile yaptığı iftar yemeğine CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Cavit Arı ile CHP İl Başkanı Nuri Cengiz de katıldı. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Böcek, “Anlamlı ve hayırlı bir akşamda sizlerle olmaktan büyük mutluluk duydum. Bugün burada Antalya’mız için bir çivi çakmış başkanlar burada, Antalya’nın güzelleşmesi için çalışan ve emrinde olan ben ve bütün çalışma arkadaşlarımız, itfaiye, emniyet güçlerimiz dahil burada. 3 yılımız doldurduk. Muhittin Böcek sözü vermiştim bize oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımın emrinde olacağıma. Ben ve çalışma arkadaşlarım aynı azimle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Tüm personelin Ramazan Bayramını da kutlayan Başkan Böcek, “Bayramın sizlere ülkemize ve tüm dünyaya sağlık ve barış getirmesine vesile olmasını diliyorum. 1 Mayıs için de bütün emekçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum. İnşallah daha özgür, daha aydınlık güzel günlerde görüşmek dileğiyle. Aramızda şehit ve gazilerimizin aileleri ve yakınları var onların da ellerini öpüyorum. Hep birlikte ezanımıza da al bayrağımıza da Cumhuriyetimize de Atatürk’ün devrimlerine de inanarak yürüyeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı. Başkan Böcek daha sonra masaları gezerek iftara katılan personel ve aileleriyle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.