BASF Bakım Kimyasalları, ilk Bebek Bakımı Yetkinlik Merkezi’ni Türkiye’de açtı.

  • Bebek Bakımı Yetkinlik Merkezi, bebek bakım ürünlerine yönelik sürdürülebilir ve etkili çözümler sunuyor
  • Merkez, küresel trendlerin yanı sıra, Türkiye ve Orta Doğu’daki müşterilerin bölgesel ihtiyaçlarını da karşılayacak.

BASF Bakım Kimyasalları, ilk ve tek Bebek Bakımı Yetkinlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Merkezde, BASF müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak yenilikçi formüller geliştirecek ve performans testleri yapılacak.

BASF Türkiye İnovasyon Merkezi içinde yer alan Bebek Bakımı Yetkinlik Merkezi; şampuan, yıkama jeli, bebek yağı, krem, losyon, pişik kremi ve ıslak mendil gibi geniş bir bebek bakımı ürün yelpazesi için özel bileşenlerle sürdürülebilir ve etkili çözümler geliştiriyor. Türkiye’de konumlanan merkez ile bölgede ve çevresinde hızla büyüyen bebek bakım pazarının değişen ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor.

Bebek Bakımı Yetkinlik Merkezi, BASF’nin iş ortaklarına yalnızca formülasyon konusundaki uzmanlığıyla değil, aynı zamanda gelişmiş ham madde çözümleri ve farklılaşan ürün konseptleriyle de destek sağlıyor. Burada hazırlanan formüller ve geliştirilen çözümler dünyanın birçok yerindeki BASF müşterileri tarafından da kullanılacak ve küresel bebek bakım pazarının şekillendirilmesine katkı sağlanacak.

Bebek Bakımı Yetkinlik Merkezi, açılış töreni ile müşterilere tanıtıldı

17 Haziran 2022 Cuma günü gerçekleştirilen açılış törenine, bebek bakımı pazarı müşterileri ve BASF’nin Türkiye ve Orta Doğu’daki distribütörleri katıldılar. Tören konuşmaları BASF Avrupa Kişisel Bakım Çözümleri, İş Yönetimi Başkan Yardımcısı Jason McAlpine, BASF Türkiye Genel Müdürü ve Türkiye & Azerbaycan Ülke Grubu Başkanı Tolga Demirözü, BASF Türkiye İnovasyon Merkezi ve Gelişmekte Olan Avrupa Ülkeleri Pazar Geliştirme Direktörü Mübahat Akın ile, BASF Türkiye, Azerbaycan ve Orta Doğu Bölgesel Kişisel Bakım Bölümü Başkanı Sema Keskin Altınoluk tarafından gerçekleştirildi.

BASF’nin müşterileriyle yüz yüze bir araya geldiği törende Jason McAlpine, “BASF Türkiye İnovasyon Merkezi’nin bir parçası olan Bebek Bakımı Yetkinlik Merkezi, müşterilerimizle olan yenilikçi iş birliğimize ilham verecek ve tüm dünyada yeni pazar çözümleri geliştirmede çok etkili olacak” şeklinde konuştu.

Sema Keskin Altınoluk ise: “Bebek bakımı alanında BASF müşterileri ile yakında gerçekleştireceğimiz iş birliğinden dolayı oldukça heyecanlıyım. Kişisel bakım pazarındaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, yeniliğin simgesi olan Bebek Bakımı Yetkinlik Merkezimiz ile genişletiyor olmak bize mutluluk veriyor” dedi.

BASF Türkiye İnovasyon Merkezi, faaliyetlerine 2020 yılında başladı

Kurulduğu günden bu yana inovasyona verdiği büyük önem doğrultusunda, Türkiye’de de birçok endüstriyel sektöre ürün ve çözüm sağlayan BASF Türkiye, İnovasyon Merkezini 2020 yılında faaliyete geçirdi. BASF Türkiye İnovasyon Merkezi; Beslenme, Evsel Bakım ve Endüstriyel Temizlik, Kişisel Bakım, İnşaat ve Endüstriyel Boyalar, Otomotiv Yenileme Boyaları, Mühendislik Plastikleri ve Poliüretan ile Tohum Çözümleri alanlarında nitelikli çözümler geliştiriyor.

BASF Türkiye İnovasyon Merkezi, açık ofis alanları, uygulama laboratuvarları ve BASF’nin yenilikçi ürünlerinin sergilendiği, eğitim ve çalıştayların gerçekleştirildiği Inovasyon Odası’ndan oluşuyor. 3500 metrekarelik bina, yeşil bina kriterlerine uygun tasarımı ve yapısı sayesinde çevre dostu özellikler taşıyor ve LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) GOLD sertifikasına sahip.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.