BASE X Jumbo “Zamansız Yolculuk” Sergisi Kapılarını Açıyor

Zamansız tasarımları ile eşlik ettiği en güzel anılara değer katan Jumbo, 75. Yılını yetenekli sanatçıların eserlerinin yer aldığı bir sergi ile kutluyor. BASE iş birliği ile Jumbo markasını ve ürünlerini sanatsal yorumlarıyla ifade edildiği eserlerin bir araya geldiği “Zamansız Yolculuk” sergisi 23 Haziran -6 Temmuz tarihleri arasında Yapı Kredi Bomontiada’da sanatseverlerle buluşacak.

Vizyoner bakışı ve yenilikçi yaklaşımı ile fark yaratan işlere imza atan Jumbo, 75. Yılında sanata verdiği değeri yeni bir noktaya taşıyor. Türkiye’de sanatın yaygınlaşması için çalışmalar yürüten BASE’in katkılarıyla; Jumbo’nun simgesi haline gelen, logoda yer alan fil sembolünün ve ürünlerin yaratıcı, farklı bakış açıları ile yeniden yorumlanarak hazırlanan eserlerin yer aldığı sergi 23 Haziran’da kapılarını açıyor. Dokusu ile dikkat çeken İstanbul’un en özel noktalarından olan Yapı Kredi Bomontiada’da BASE iş birliği ile düzenlenen sergide, farklı disiplinlerden birçok eser yer alıyor.

Yaratıcılığa olan inancını genç sanatçılarla paylaşmak ve günümüz sanatının çeşitlilik içeren diline ve gündelik nesneleri yorumlama biçimlerine yeni bir çerçeve sunmak amacıyla Jumbo’nun hayata gerdiği “Zamansız Yolculuk” sergisi 23 Haziran- 6 Temmuz tarihleri arasında Bomontiada’da ziyaretçilerle buluşacak. 75 yıldır sofranın sanatını bilenlerin, seçimleriyle fark yaratmak isteyenlerin ve en iyisinden daha azıyla yetinmeyenlerin tercihi olan Jumbo, tasarımları ile farkını ortaya koymak isteyen yetenekli sanatçıları keşfetmek isteyenleri bu özel sergiye davet ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.