Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı hakkında konuştu

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yönelik terörist saldırı ile ilgili olarak, “Suikastı azmettiren geri plandaki alçaklar, Türkiye’nin birliğine zarar veremez” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun aracına gerçekleştirilen saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, saldırıyı nefretle kınadığını ifade etti.

ALÇAK BİR TERÖRİST SALDIRIDIR

Anamuhalefet Partisi CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun Artvin’de uğradığı silahlı saldırı, ülkemizin demokratik istikrarına ve toplumun huzuruna yapılmış alçak bir terörist saldırıdır. Saldırıyı nefretle lanetliyorum.

HİÇBİR ZAMAN TÜRKİYE’NİN BİRLİĞİNE ZARAR VEREMEYECEKLER

Türkiye’nin bütünlüğüne, dirlik ve düzenimize pusu kuran teröristlerle onları suikasta azmettiren geri plandaki alçaklar, hiçbir zaman Türkiye’nin birliğine zarar veremeyecek, emellerine kavuşamayacak ve müstahak oldukları cezaya muhakkak çarptırılacaklardır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.