Başarılı yönetmen Fatih Akın “Oscar” yolunda

Başarılı yönetmen Fatih Akın’ın Almanya’dan “Yabancı Dilde En İyi Film” dalında Oscar yarışına giren filminin Türkçe ismi “Paramparça” oldu.

Dünya prömiyerini, mayıs ayında Cannes Film Festivali’nde yapan “Paramparça”, başrol oyuncusu Diane Kruger’ın başarılı performansıyla “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü almıştı. Film, bu kez de Oscar’da “Yabancı Dilde En İyi Film” dalında aday adayı oldu.

TÜRKÇE ALT YAZILI TEASER FRAGMAN YAYINDA

Hollywood’un yıldız isimlerinden Diane Kruger’ın başrolünde yer aldığı PARAMPARÇA’nın Türkçe alt yazılı teaser fragmanı da yayınlandı. Paramparça, eşi ve oğlu bir patlamada ölen ve bu cinayetin perde arkasını araştıran Katja’nın adalet arayışını konu ediniyor. Filmde Diane Kruger’a, daha önce Homeland dizisinde de yer alan Numan Acar eşlik ediyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.